Eski sevgilisi, Elon Musk'ın fotoğraflarını açık artırmaya çıkardı

"Adam manşetlerden uzak kalamıyor"

Tesla ve SpaceX'in kurucus olan Elon Musk, 262,9 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengini unvanına sahip (Reuters)

Elon Musk'ın eski sevgilisi Jennifer Gwynne, teknoloji milyarderinin gençlik yıllarındaki fotoğraflarını açık artırmaya çıkardı. 48 yaşındaki Gwynne, kazandığı parayla üvey oğlunun üniversite eğitimini karşılamak istediğini bildirdi.

İkili, 1994'te Pensilvanya Üniversitesi'nde okurken görüşmeye başlamış ve ilişkileri bir yıl sürmüştü.
 

Musk ve Gwynne
Gwynne ve Musk'ın bu fotoğrafını, teknoloji milyaderinin annesi Maye Musk çekmiş (RR Auction)


Gwynne, Musk'ın 1995'te ilk eşi Justine Wilson'la görüşmeye başladığını ve kariyeri için Kaliforniya'ya taşındıktan sonra ayrıldıklarını iddia etti.

Güney Karolina'da hayatını sürdüren Gwynne, Daily Mail'e yaptığı açıklamada ilişkileri sırasında Musk'ın "çok yoğun" olduğunu ve derslerine odaklandığını söyledi:

O zamanlar hep elektrikli araçlardan bahsediyordu. Kesinlikle başarılı olacaktı. Okulu sadece bir basamak olarak görüyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlişkilerinin "tatlı" diye niteleyen Gwynne, buna rağmen çok içli dışlı olmadıklarını çünkü Musk'ın bunu istemediğini ileri sürdü.

Gwyyne, fotoğrafların yanı sıra doğum günü kartı ve hediye kolye gibi eşyaları açık artırmaya neden şimdi çıkardığını şöyle açıkladı:

Bu fotoğraf ve notlar çok uzun zamandır bende. Ama şimdiyse 'Adam manşetlerden uzak kalamıyor. Yani…' dedim.

RR Auctions'tan satılan fotoğraflarda verilebilecek minimum teklif 100 dolar. Henüz sadece bir fotoğrafa teklif verildi.
 

Elon Musk
Açık artırma 14 Eylül'e kadar sürecek (RR Auction)


Musk'ın, Gwynne'e hediye ettiği 14 ayar altın kolyeye verilen teklifin değeri 300 doları aştı. Müzayede evi kolyenin fiyatının 500 doları bulacağını tahmin ediyor.

Doğum günü kartının 10 bin dolara ulaşabileceği düşünülüyor.

 

Independent Türkçe, Newsweek, Daily Mail

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU