Jennifer Lopez ve Ben Affleck üç gün üç gece sürecek düğünlerine hazırlanıyor

Çift geçen ay sade bir törenle evlenmişti

Jennifer Lopez ve Ben Affleck nisanda nişanlandıklarını duyurmuştu (AP)

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Las Vegas'taki mütevazı evlilik töreninin ardından üç gün üç gece sürecek büyük bir düğüne hazırlanıyor.

Çift, bir ay önce sadece çocuklarının katıldığı bir törenle gizlice evlenmişti. Balayını Paris'te geçiren Lopez ve Affleck, ABD'ye dönerek düğün hazırlıklarına başladı.

Page Six'e konuşan bir kaynak, Ben Affleck'in bu özel günde her şeyin Jennifer Lopez'e göre yapılması için uğraştığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çiftin aile üyelerinin ve arkadaşlarının katılacağı tören, cuma günü düzenlenecek düğün yemeğiyle başlayacak. Asıl düğün cumartesi gecesi olacak. Ünlü çiftin evlilik etkinlikleri pazar günü barbekülü bir piknikle sona erecek.

53 yaşındaki Lopez'in düğününde Ralph Lauren imzalı bir gelinlik giymesi bekleniyor. Ünlü magazin dergisi Vogue, Lopez'in moda tercihini yakından incelemek için düğüne katılabilir.

Düğünün organizasyonunu ünlü isimlerin meşhur organizatörü Colin Cowie üstlendi. Daha önce Oprah Winfrey ve Michael Jordan'la çalışan Cowie'nin ücreti 25 bin ile 25 milyon dolar arasında değişiyor.

TMZ'nin aktardığına göre hiçbir masraftan kaçınılmayan düğün, Affleck'in Georgia eyaletindeki malikanesinde düzenlenecek.

Düğüne katılması kesin olarak görülen ünlü isimler arasında Matt Damon, Jimmy Kimmel ve Casey Affleck var.

2000'lerin en ünlü çiftlerinden olan Affleck ve Lopez, 2002'de nişanlanıp 2004'te ayrılmıştı. İkili, neredeyse 20 yıl sonra, 2021'de tekrar bir araya geldi.

 

Independent Türkçe, PageSix, TMZ

Derleyen: Aylin Şener

 

DAHA FAZLA HABER OKU