Emilia Clarke Marvel evreninde hangi karakteri oynayacak?

Dizi çekimlerinde görüntülenen Clarke'ın kimi oynadığı öğrenilememişti

Emilia Clarke, 2021'de verdiği bir röportajda "Marvel projesi hakkında ağzımı sıkı tuttuğumdan emin olmak için kapımda bekleyen birileri var" diye espri yapmıştı (AP)

Disney+ dizisi Secret Invasion'da oynayacağı kesinleşen Emilia Clark'ın hangi karakteri canlandıracağı merak konusuydu.

Hayranlarının Marvel Sinematik Evreni'nde görmeyi heyecanla beklediği Clark'ın, yeni dizide hangi rolü oynayacağı ortaya çıkmış olabilir.

Temmuzda düzenlenenen, Marvel Sinematik Evreni hakkında pek çok duyurunun yapıldığı San Diego Comic-Con'da da Emilia Clark'ın rolüyle ilgili bir açıklama yapılmamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Televizyon dünyası hakkında içeriden aldığı bilgileri Patreon hesabından açıklayan gazeteci Daniel Richtman, Clarke'ın G'iah adındaki Skrull'ı canlandıracağını söyledi.

Dizinin uyarlandığı çizgi roman, Skrull türünün kılık değiştirme kabiliyetiyle Dünya'yı işgal etme çabalarını konu alıyordu. G'iah, başta diğer kendi türünün tarafında olsa da, amaçları uğruna uyguladıkları vahşeti gördükten sonra taraf değiştiren önemli bir karakterdi.

Clarke, daha önce dizi çekimlerinde Cobie Smulders'ın karakteri Maria Hill tarafından kovalanırken ve bir Skrull'ın saldırısına uğrarken görüntülenmişti.
 


Fakat Clarke'ın oynayacağı karakter bu görüntülerden anlaşılamamıştı.

8 bölümlük Secret Invasion, Marvel Sinematik Evreni'nin 5. fazı kapsamında 2023'ün bahar aylarında gösterime girecek.

 

Independent Türkçe, The Direct, Daniel Richtman

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU