Kim Kardashian'ın spor salonundan paylaşımları şaşırttı: "Çıplaksın sandım!"

Kardashian ten rengi bikinisiyle poz verdi

Beats by Dre'yle işbirliği yapan Kim Kardashian, tasarımını yaptığı bluetooth kulaklıklar için geçen hafta kamera karşısına geçmişti (Instagram / Kim Kardashian)

Ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian, spor salonundan bikinili fotoğraflarını paylaştı. Geçen hafta komedyen sevgilisi Pete Davidson'dan ayrılan Kardashian, fotoğraflarıyla keyfinin yerinde olduğunu gösterdi.

Kardashian'ın ten rengi bikinilerinin altına dizüstü ince topuklu çizme giydiği görüldü. 

Ünlü yıldız önce erotik pozlar verdiği bir video paylaştı, ardından da "Kendi ağırlık kaldırmamı yapıyorum" açıklamasıyla bir dizi fotoğraf koydu.

Kardashian'ın fotoğrafları bir gecede 2,7 milyon beğeni aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğraflar karanlıkta çekildiği ve bikiniler ten rengine yakın olduğu için paylaşımı görenler ilk bakışta Kardashian'ın çıplak olduğunu düşündü.

"Bir saniyeliğine çıplaksın sandım" yazan bir kullanıcıya "Ben de öyle sandım!" diye cevaplar geldi.

Bir hayranı, Kardashian'ın yakın zamanda sevgilisinden ayrılmış olmasına atıfta bulunarak "Ayrılık sonrası Kim'ini seviyoruz" yorumu yaptı.

41 yaşındaki Kardashian ve 28 yaşındaki Pete Davidson geçen hafta ayrıldı. Çiftin ayrılmasının sebebi olarak iki tarafın da çok yoğun olması ve iş nedeniyle sürekli uzak ülkelerde olmaları gösterilmişti.

Kardashian, sevgilisinden ayrıldığı hafta işbirliği yaptığı kulaklık markasının tanıtımı için poz verdi. Ünlü yıldız aynı zamanda giyim markası SKIMMS'in yeni koleksiyonu üstünda çalışıyor.

 

Independent Türkçe, Mirror

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU