TikTok yıldızı Addison Rae, Baba, Oğul ve Kutsal Ruh yazan bikinisi nedeniyle tepki çekti

Rae fotoğrafı kaldırdı

Addison Rae'in TikTok'ta 88,5 milyon takipçisi var (Netflix)

TikTok yıldızı Addison Rae, Baba (Father), Oğul (Son) ve Kutsal Ruh (Holy Spirit) yazılı bikinisi nedeniyle tepki çekti.

Hem TikTok hem de Instagram'da salı günü paylaştığı gönderiye gelen tepkilerin ardından Rae, fotoğrafı sildi.
 

Addison Rae
(Praying-Instagram/addisonraee)


21 yaşındaki fenomen, Adidas ve Praying markalarının işbirliğiyle piyasaya sürülen beyaz bikiniyi giymişti. Paylaşılan fotoğrafta Baba ve Oğul yazıları görülürken, üzerinde Kutsal Ruh yazan bikini altı yoktu. Markaların logoları da fotoğrafta yer aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD'li sosyal medya fenomeninin gönderisine, bikinin saygısızlık olduğunu savunan pek çok yorum atıldı. Bunlar arasında “Bu İsa'ya saygısızlık. Para için yaptıklarınız üzücü” ve “Dine hakaret” gibi mesajlar vardı.

Bununla birlikte fotoğrafçı Mark Hunter ve şarkıcı Tate McRae gibi isimler, övgü dolu yorumlar yaptı.

Rae, paylaştıktan bir gün sonra fotoğrafı her iki platformda da kaldırdı. Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları, Rae'in diğer gönderilerine bikini sebebiyle özür dilemesini istedi. Ancak Rae'den konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

Pop yıldızı  Christina Aguilera da aynı bikininin Fransızca versiyonunu giydiği görüntüleri cumartesi paylaştı. Ancak Aguilera, Rae gibi eleştirilmedi. Magazin sitesi Page Six bunun sebebinin, dil farkı olabileceğini yazdı.

 

Independent Türkçe, Page Six, Insider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU