Mahkeme belgelerini görmek için para toplayan hayranları, Depp'in gizli tutmak istediği ayrıntıları ortaya çıkardı

Belgelere erişmek için 3 bin dolar toplandı

Depp'in avukatları, oyuncunun mahkemeyi geride bırakıp hayatına devam etmek istediğini söylemişti (AFP)

Eski Hollywood çifti Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki iftira davası sonuçlansa da yankıları sürüyor.

Depp'in hayranları davanın kamuya sunulmayan belgelerine erişmek için ABD'nin Virginia eyaletindeki Fairfax şehrindeki mahkemeye başvurdu.

Para karşılığı erişim sağlanabilen belgeler için 3 bin dolar toplandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

6 bin sayfadan fazla olduğu belirtilen belgelerde Johnny Depp tarafının Amber Heard'e karşı kullanmak istediği fakat Heard'ün ekibinin "davadan bağımsız olan bu ayrıntıları" kanıt listesinden çıkartılmasını istediği görüldü.

Belgelere göre Depp, Heard'ün çıplak fotoğraflarını, kız kardeşi Whitney'le arasında geçen kavgayı ve Heard'ün ünlü olmadan önce kısa süreliğine striptiz kulübünde çalıştığını ifadesinde kullanmak istemiş.

Heard'ün ekibi, Depp'in bunları Heard'ün eskortluk yaptığını ima etmek için kullanacağını ve davadan bağımsız olduğunu söyleyerek çıkartılmasını talep etmiş.

Ayrıca Depp'in Heard'e şişeyle tecavüz etmeye çalışmasının "açıkça söylemediği" ereksiyon probleminin yarattığı kızgınlık sonucu verilen bir tepki olduğu da davada sunulmaktan vazgeçilen bir ayrıntı.
 


Belgelerin açığa çıkmasıyla sosyal medyada bir kez daha gündeme gelen Depp-Heard olayının ardından bir kullanıcı şu yorumu yaptı:

Johnny Depp hayranları Amber'a pislik atmak için bu belgelere 3 bin dolar ödedi. İşin sonunda Depp'in gizli tutmak istediği bilgileri açığa vurduklarıyla kaldılar.

Öte yandan Depp'i savunmaya devam edenler, Heard'ü destekleyenlerin açığa çıkan belgeleri manipüle ettiğini, içinden cımbızla çektikleri cümleleri kendi istedikleri gibi yorumladıklarını öne sürdü.

Bir kullanıcı da, Heard'ün fotoğraflarını davada kullanmak istemeyenin Depp'in kendisi olduğunu belirtti.

 

11 Nisan'da başlayıp 6 hafta süren davayı Johnny Depp kazanmıştı. Davanın sonucunda Heard'ün Depp'e 15 milyon dolar, Depp'in de Heard'e 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verilmişti.

Taraflar, belgelerin kamuyla paylaşılmasının ardından bir yorum yapmadı.

 

Independent Türkçe, Daily Beast, Andrea Burkheart

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU