Sylvester Stallone'den Rocky'nin yapımcısına ağır sözler: Zavallı yapımcı ve açgözlü moron çocukları

"Bir kez daha benim yarattığım karakteri bana sormadan dibine kadar sömürüyorlar"

Sylvester Stallone, 2019'daki bir röportajında "Rocky'deki her kelime, her harf, her yazım ve imla hatası benimdi" demişti (AP)

Ünlü film yıldızı Sylvester Stallone, sosyal medya paylaşımlarıyla bir kez daha Rocky'nin yapımcısı Irwin Winkler'ı hedef aldı.

Rocky'nin fikir babası ve senaristi olmasına rağmen film evreni üstünde hiçbir fikri mülkiyet hakkı olmayan Stallone, bundan rahatsız olduğunu sık sık dile getirmişti.

Geçen günlerde Rocky evrenindeki bir başka karakter olan Sovyetler Birliği dövüşçüsü Ivan Drago hakkında spinoff çekileceği duyuruldu.

Ünlü oyuncu bu haberin ardından son Instagram paylaşımında Winkler'ın adını anmasa da "94 yaşındaki zavallı yapımcı ve açgözlü moron çocukları" diyerek yapımcıya ağır sözler söyledi.
 

 

Stallone paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

Kalp kırıcı bir şey daha… Bunu şimdi öğrendim.. Bu zavallı 94 yaşındaki yapımcı ve açgözlü moron çocukları Charles ve David bir kez daha benim yarattığım karakteri bana sormadan kemiğine kadar sömürüyor. Bu parazitlerin Rocky karakterlerini böyle istismar etmesini istemedim.

Stallone 17 Temmuz'da da Winkler'ın yüzünün yılan bedenine eklendiği, dilinin de kılıca benzetildiği bir illüstrasyon paylaşmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncu, yapımcının yaşını vurgulayarak "Tüm haklar senin çocuklarına geçmeden önce hakkım olanın en azından birazını almak istiyorum…" diye seslenmişti.

1976'da gösterime giren ilk Rocky filmi, gişe rekoru kırmıştı. En İyi Film Oscarı'nı kazanan film, yılın en büyük hasılat getiren yapımı olmuştu.

5 devam filmi çekilen Rocky'nin ardından 2015'te devam serisi olan Creed'in ilk filmi gösterime girdi.

 

Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter
Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU