Marvel başkanı hayranların üç yıldır merak ettiği soruyu yanıtladı

Kevin Feige, MSE'nin 4. evresindeki gizeme açıklık getirdi

Marvel Sinematik Evreni'nin 4. aşaması Black Panther 2'yle sonlanacak (Marvel)

Marvel Stüdyoları'nın patronu Kevin Feige, Marvel Sinematik Evreni'nin (MSE) 4. evresinin en büyük gizemlerinden birine nihayet açıklık getirdi.

Popüler süper kahraman serisi, birbiriyle bağlantılı film ve televizyon yayınlarının sonraki iki evresine ilişkin planlarını yakın zamanda açıkladı.

5. evre, Şubat 2023'te başlayacak ve Ant-Man and the Wasp: Quantumania gibi farklı karakterlerin bir arada olduğu filmleri ve yeni bir Fantastic Four filmini içerecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu arada 6. evrede de iki Avengers filmi yer alacak: Mayıs 2025'te yayımlanması planlanan Avengers: The Kang Dynasty ve 7 Kasım 2025'te vizyona girecek olan Avengers: Secret Wars.

İki Avengers filmi, 2019'un rekor kıran yapımı Avengers: Endgame'den bu yana serinin ilk filmleri olacak.

Avengers serisinin MSE'nin en popüler kolu olmasıyla, hayranlar son birkaç yılı yeni bir Avengers yapımının eksikliğini sorgulayarak geçirdi.

MTV News'a konuşan Feige, Avengers'a devam etmek için neden 6. evreyi beklemeyi gerekli gördüklerini açıkladı. Feige şunları söyledi:

Gerçek şu ki, birinci evre, ikinci evre ve üçüncü evreyi yaparken, daha uzun yıllarımız ve daha az projemiz vardı

Onlar daha küçük projeler ve bireysel karakter hikayeleriydi. O noktada, her bir evrenin sürdüğü iki-üç yılda bir Avengers filmi yapmamız uygun gözüktü. Artık Disney+'ta yapmamıza izin verilen tüm o harika şeyler ve Fox, Fantastic Four ve Deadpool'dan aldığımız karakterler sayesinde [evre] 4, 5 ve 6'nın şekil aldığı bu sıralarda, elimizde daha az yıl içinde daha fazla proje var ve böylece özellikle de Infinity War ve Endgame'den sonra Avengers filmlerinin final noktası olmadığını düşündük.

Şu anda çok fazla filmimiz var... Multiverse of Madness, Quantumania'da görmek üzere olduklarınız, hikayenin büyük kısmını gösteren tüm büyük ekip filmlerimiz... Avengers filmleri bir serinin gerçekten vurucu son noktası olmalı.

Ekranlara gelecek bir sonraki MSE yapımı, Disney+ dizisi She-Hulk: Attorney at Law, önümüzdeki ay vizyona giriyor.

Dizinin kötü karakterini canlandıran yıldız Jameela Jamil, geçtiğimiz günlerde bir tanıtım görselinin yayımlanmasının ardından, Marvel hayranlarının karakterinin görünümüyle ilgili eleştirilerine yanıt vermişti.
 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU