Britney Spears mesajları ortaya döktü: "Beni öldürmeye çalıştıklarını söyledim, annem yanıt vermedi"

Babasının vesayetinden kurtulan pop yıldızı, annesini de istismarla suçladı

Babasının vesayetinden kurtulan Britney Spears, Sam Asghari'yle evlendi (AP)

Britney Spears, 2019'da zorla akıl hastanesinde tutulduğunu söyleyerek o dönem yakınlarına attığı mesajları Instagram'da paylaştı.

Annesi Lynne Spears, çocukluk arkadaşı ve avukatına gönderdiği yardım mesajlarının yanıtsız kaldığı görülen ünlü şarkıcı, paylaşımı hemen sildi.

Spears'ın annesine gönderdiği mesajlarda şu ifadeleri kullandığı görüldü:

Seroquel'i arttırmak istediğini söyledi. 'Oha, s****r git' dedim. Seroquel'i uyku ilacı sandım ama bipolar içinmiş ve lityumdan ÇOK daha güçlüymüş.

Sağlık sitesi WebMD'ye göre Seroquel, şizofreni ve bipolar bozukluk tedavisinde kullanılan antipsikotik bir ilaç.

Mesajlarda ünlü şarkıcının ilaçlarını değiştirmek isteyenin o dönem vesayeti altında olduğu babası Jamie Spears mı yoksa doktoru mu olduğu anlaşılmadı.

Spears, mesajların devamında şöyle dedi:

Aptal ilaçların hepsini midemde hissediyorum. Beni öldürmeye çalışıyor gibi geliyor. Yemin ederim böyle düşünüyorum.

Fotoğrafların açıklamasına bu mesajlara hiçbir şekilde cevap almadığını yazan Spears, hastaneden çıktığında annesinin "Seni ziyarete gelmeme ve kucaklamama izin vermeliydin" dediğini söyledi.

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Spears başka bir ekran görüntüsünde de çocukluk arkadaşı Jansen Fitzgerald'la mesajlaşmalarını paylaştı.

Fitzgerald'dan ilk olarak bir avukatın numarasını isteyen Spears, devamında da kendini kötü hissettiğinden bahsetmiş fakat buna da cevap alamamış. 

Paylaşımların ardından Fitzgerald ve anne Spears'tan cevap geldi. Ünlü şarkıcının arkadaşı, Jamie Spears'ın gözetimindeki telefondan bazı mesajların silindiğini ve aslında arkadaşına cevap verdiğini iddia etti. Fitzgerald şu ifadeleri kullandı:

Hastaneden çıktığında telefon numaram onda engellenmişti ve bir daha hiç konuşamadık! Mümkün olan her yolla ona ulaşmayı denedim ama başaramadım.

Spears'ın annesi, Fitzgerald'ın bu paylaşımının ekran görüntüsünü alarak kendi hesabında paylaştı. "Tüm mesajlar bende de var Britney!" yazan 67 yaşındaki Lynne Spears, kızına yazdığını söylediği yanıtları paylaşmadan şu ifadeleri kullandı:

Seni en çok sevenlerin sana ihanet ettiğini düşündüğün için canım yanıyor! Sana yaklaşmama izin ver. Seni seviyorum!

 

Lynne Spears'ın mesajlara cevap vermediğini reddetmesi üzerine Britney Spears, annesine Instagram'dan seslendi. Ünlü şarkıcı "Benden kahve sakladığını da, her sabah baş ucunuza koyduğum fotoğrafımı kaldırdığını da herkese anlatıyor musun" diye başlayan paylaşımında, annesinden gördüğü istismarı dile getirdi. 
 


Britney Spears, 2008'den 2021'e kadar babasının vesayeti altında yaşadı.

Annesi ve kardeşlerinin bu süreçte yanında durmadığını sürekli dile getiren Spears, vesayet davasındaki bir ifadesinde "onların da hapse girmesi gerektiğini" söylemişti.

 

Independent Türkçe, PageSix, BuzzFeed

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU