Kılıçdaroğlu: Her tarafı lağım kokusu sardı, bu devleti sizden temizleyeceğiz

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Necip Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu'nun tweetini paylaştı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu / Fotoğraf: CHP

Necip Hablemitoğlu cinayeti soruşturmasının firari zanlısı emekli Albay Levent Göktaş adına açılan sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar yeni bir ifşa dalgası beklentisi yarattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hesaptan yapılan paylaşımda Göktaş’ın bir video çekerek bazı gerçekleri itiraf edeceği iddia edildi.

Bu paylaşımlar üzerine Necip Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu, "Leş pazarlıklar dönüyor belli ki, leş adamların elinde oyuncak olmuş memleket…" paylaşımı yaptı.

Kılıçdaroğlu o paylaşımı RT yaptı

Şengül Hablemitoğlu’nun o paylaşımını Twitter’dan retweet eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şu mesajı paylaştı:

Mafyalar, yolsuzlar, 5’li çeteler, çantacılar, örgütler, uyuşturucu baronları, komisyoncular, soysuzlar… Size sesleniyorum, hepinizin canı cehenneme! Her tarafı lağım kokusu sardı. Bu devleti sizden temizleyeceğiz. Pirüpak bir ülke bırakacağım gençlere. Mirasım bu olacak

Hesabın sahte olduğu açıklandı

Öte yandan emekli Albay Mustafa Levent Göktaş ailesinin avukatı Hüseyin Ersöz, aile adına yaptığı açıklamada söz konusu sosyal medya hesabının sahte olduğu ve yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

22:00'a rendevu verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu paylaşımıın ardından sosyal medya hesabından yaptığı ikinci paylaşımda ise "Bu akşam 22.00'de, burada buluşalım" mesajını paylaştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU