Bill Murray'in yeni Wes Anderson filminden çıkarılmasının sebebi belli oldu

71 yaşındaki aktör, ünlü yönetmenin pek çok filminde rol almıştı

Bill Murray, Wes Anderson'ın 9 filminde rol aldı (AP)

Bill Murray'in, Wes Anderson'ın gelecek filmi Asteroid City'den Kovid nedeniyle ayrıldığı ortaya çıktı.

Yönetmenin bu en yeni filmi "hayatın anlamı üzerine şiirsel derin düşünceler" olacak. 1955'te Amerika'daki kurgusal bir çöl kasabasında geçen film, kasabanın Junior Stargazer kongresinin ve kongrenin bir araya getirdiği öğrencilerle ebeveynlerin hikayesini anlatacak.

71 yaşındaki aktör, Büyük Budapeşte Oteli (The Grand Budapest Hotel), Fantastic Mr. Fox ve daha başka eski Anderson filmlerinde rol almıştı. Bu nedenle, 20 Temmuz Çarşamba günü açıklanan son oyuncu kadrosunda yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Murray'nin, Aziz Ansari'nin yönetmenlikteki ilk filmi Being Mortal'ın setinde uygunsuz davranışlarda bulunduğuna dair hakkında çıkan şikayetlerden sonra filmden çıkarıldığı söylentileri dolaşıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fakat Variety'ye konuşan Anderson'ın yapım şirketine yakın bir kaynak, Murray'nin geçen eylülde çekimlerin başlamasından kısa bir süre önce Kovid'e yakalanmasının ardından rolü başkasına vermek zorunda kaldıklarını söyledi.

Köstebek Günü (Groundhog Day) filminin oyuncusunun rolünü Steve Carrell'in üstlendiği anlaşılıyor.

Filmde Carrell'in yanı sıra Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Ed Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend ve Maya Hawke rol alacak.

Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristou Meehan, Sophia Lillis, Ethan Lee, Jeff Goldblum, Rita Wilson ve daha birçok isim de filmde rol alacak.

Bu yıl vizyona girmesi beklenen romantik komedi-dram, Anderson'ın dünya prömiyerini 2021'de Cannes Film Festivali'nde yapan son filmi Fransız Postası'nı (The French Dispatch) ardından gelecek.

The Independent'ın 5 yıldız verdiği Fransız Postası değerlendirmesini buradan okuyabilirsiniz.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU