Çocuklarının "asla rahat hissetmemesini" isteyen Cardi B, kızına 50 bin dolar hediye etti

Ünlü rapçiyi eleştirenlerden biri, "Eylemleri sözleriyle uyuşmuyor" dedi

(AP)

Cardi B, 4'üncü yaş günü için kızına 50 bin dolar hediye etmeden kısa süre önce çocuklarını ayrıcalıklı yaşam tarzlarında "asla rahat hissetmeyecekleri" şekilde büyüttüğünü iddia edince tepki gördü.

Eşi Offset ile iki çocuğu olan 29 yaşındaki rapçi, Vogue Singapur'un Temmuz/Ağustos sayısı için verdiği röportajda çocuklarına nasıl alçakgönüllülük ve iş ahlakı aşıladığını anlattı.

Asla rahat hissetmemeyi bilmeleri gerekiyor. Asla 'Cardi ve Offset'in çocuğu olduğum için istediğimi elde edeceğim' gibi hissetmesinler.

Mücadelenin nasıl bir his olduğunu asla bilmeyecekler, bu yüzden beni sokakları terk etmek zorunda bırakan açlığa sahip olmayabilirler.

Cardi, kendisinin ve Offset'in başarısının, çocuklarının hedefe doğru çalışmanın "daha saygın" olduğunu bilmesini daha da önemli kıldığını söylüyor.

Çocuklarım varlıklı olsa da bir şeyler için çalışıp bunu başarmanın daha saygın olduğunu bilmelerini istiyorum, özellikle de insanlar senin bu iş için kıçını yırttığını gördüklerinde.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak hayranları, Cardi B ve Offset'in kızları Kulture'ın 4'üncü yaş gününü kutlarken ona 50 bin dolar nakit hediye etmelerinden sadece birkaç gün önce yayımlanan yorumlarının samimiyetini sorguluyor.

Georgia eyaletinin Atlanta kentindeki Candytopia sergisinde kutlanan doğum gününde hediye, Offset'in Instagram Hikayeler'de paylaştığı bir videoda 4 yaşındaki çocuğun elinde büyük bir para yığını tutarken görülmesiyle belgelendi.

Page Six'e göre, Cardi kızına elinde ne olduğunu sorduktan sonra Kulture, elinde argoda 1 milyon dolar anlamına gelen bir "bilet" olduğunu söyledi. Babası sonra onu düzeltti:

Bu bir bilet mi? Bilet 1 milyondur, kızım. Burada 50 var. 50 de bakalım.

Bir kişi o ana yanıt olarak tweet attı:

Bunu doğum günü için 4 yaşındaki çocuğuna 50 bin dolar veren kişi söylüyor.

Bir diğeri şunları söyledi:

4 yaşındaki çocuğuna bir tomar para hediye etmedi mi? Eylemleri sözleriyle uyuşmuyor.

Diğerleri, Cardi B ve Offset'in kızlarına ilk kez savurgan bir hediye vermediğini belirtti çünkü çift daha önce Kulture'a canlı pembe bir Birkin çanta vermişti.

Bir kişi, Cardi B'nin son iddiasına yanıt olarak attığı tweette, "Ah, evet. Kendi kıçını silmeyi öğrenmeden önce kendine ait bir Birkin olması kadar alçakgönüllü bir şey yoktur" ifadesini kullandı.

Röportajın başka bir yerinde Cardi, çocukları için asla bir dadı tutmadığını çünkü ailesi dışındaki herhangi birine güvenemeyecek kadar "çok korktuğunu" açıkladı.

"Bebek dünyaya geldiğinde, bir dadı tutmayı düşünemedim bile çünkü onun yanında ailemden başka birinin olmasından korkuyordum. Kulture için hiç dadı tutmadım" dedi ve ekledi:

Çocuklarımdan asla uzak kalmam çünkü bu bir anne olarak benim sorumluluğum.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU