Chris Hemsworth, vegan beslenen Natalie Portman'la öpüşme sahnesinden önce et yemeyi bırakmış

"Normalde yarım saatte bir et yer"

Natalie Portman Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü'nde süper kahraman olarak şimşek tanrısının çekicini kendi adına taşıyacak

Vegan olan Natalie Portman, Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü'ndeki (Thor: Love and Thunder) rol arkadaşı Chris Hemsworth’un öpüşme sahnesi çekilmeden önce et yemeyi bıraktığını söyledi. Hemsworth için “Çok nazik biri” diyen Portman şu ifadeleri kullandı:

Vegan olduğum için öpüşme sahnesinin çekildiği gün et yemedi. Ve normalde yarım saatte bir et yer. Çok düşünceli bir davranıştı. Kızdığım veya çok önemsediğim bir şey de değil, Chris sadece düşünceli davrandı. Çok nazik birisi.

Thor serisinin yeni filminde Jane Foster karakterini canlandırmaya devam edecek olan Portman, rol arkadaşı Tessa Thompson’la Birleşik Krallık radyosu Capital FM’de bir programa katıldı. Sunucu “Hemsworth’un kaslarının ve cazibesinin arkasına gizlenen kusurları var mı?” diye sorduktan sonra iki konuk da Hemsworth hakkında olumlu açıklamalar yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Portman vegan beslendiği için Hemworth’un o sabah et yememesi hakkında yorum yapan Thompson, “Chris’in et yemeden durabileceğini bilmiyordum bile. Sanki her sabah bizon yiyormuş gibi. Bu davranışı çok tatlı” dedi. 

Hemsworth, Portman’ın dediği gibi yarım saatte bir et yemiyor ama antrenörü Luke Zocchi’nin söylediğine göre Thor rolündeki fiziğini koruması için günde 10 öğün yiyor ve yaklaşık 4 bin 500 kalori alıyor. Küçük yaşlardan beri et yemeyen Natalie Portman ise 2011’den beri vegan besleniyor.

 

Independent Türkçe, CNN, Variety

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU