Khloé Kardashian başkasını hamile bıraktığı ortaya çıkınca ayrıldığı sevgilisinden ikinci çocuğunu bekliyor

Bebeği taşıyıcı anne dünyaya getirecek

Khloé Kardashian, Tristan Thompson için "Doğum yapmadan hemen önce beni aldattığını öğrenmiştim, buna rağmen onu doğumhaneye aldım" demişti

Reality Show yıldızı Khloé Kardashian’ın başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı sevgilisi Tristan Thompson’dan ikinci çocuğunu beklediği öğrenildi. İkinci kez hamile kalması riskli olan Khloé’nin bebeğini taşıyıcı anne dünyaya getirecek. İkilinin True adında 4 yaşında bir kızı daha var.

People’a konuşan kaynaklar Khloé-Tristan çiftinin tekrar sevgili olmadıklarını ve aralıktan bu yana ebeveynlik meseleleri haricinde hiç konuşmadıklarını söyledi. Yapılan açıklamaya göre taşıyıcı annenin gebeliği Thompson’ın başka bir kadını hamile bıraktığı ortaya çıkmadan önce gerçekleşti. Bebeğin önümüzdeki günlerde doğması bekleniyor.

Çiftin arası, 2 Aralık’ta doğum yapan fitness eğitmeni Maralee Nichols'un, bebeğin babasının Thompson olduğunu iddia etmesiyle açılmıştı. Thompson da Kardashian’la sevgiliyken Nichols’la cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etmişti. Babalık testinin Nichols’ın iddialarını doğrulamasının ardından çift ayrılmıştı.

Khloé adına açıklama yapan kaynaklar şu ifadeleri kullandı:

Khloé olağanüstü taşıyıcı anneye sunduğu nimet için son derece minnettar. Khloé’nin ailesine odaklanabilmesi için nezaket ve mahremiyet göstermenizi rica ediyoruz.

Khloé Kardashian, Keeping Up With The Kardashians’ın Mart 2021’deki final sezonunda doktorların ikinci kez hamile kalırsa bunun yüksek riskli bir gebelik olacağı hakkında uyardığını söylemişti. Kardeşi Kim’le konuşan Khloé bir dahaki sefere taşıyıcı annelik düşünebileceğini belirtmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Khloé ve Tristan çiftinin 2016’dan beri ayrılıp barıştıkları bir ilişkisi var. Thompson, Kardashian'ı 2018'de True'ya hamile kaldığı dönem dahil birden fazla kez aldattığını kabul etmişti. Khloé Kardashian Nisan’da verdiği röportajda Thompson’la bir daha barışmayacaklarını vurgulamıştı. 

Öte yandan The Kardashians’ın son sezonunda Tristan hakkında konuşan Khloé şunları söylemişti: 

“Hâlâ onun harika biri ve harika bir baba olduğunu düşünüyorum. Sadece benim için doğru adam değil.”

 

Independent Türkçe, People, Dailymail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU