ASAP Rocky: Rihanna'yla birlikte açık fikirli çocuklar yetiştirmek istiyorum

Rapçi çocuğuna çok yönlü olmayı ve çeşitliliğe saygı duymayı öğreteceğini söyledi

ASAP Rocky'nin Rihanna'yı aldattığı iddiasının asılsız olduğu nisanda ortaya çıkmıştı (AFP)

Amerikalı rapçi ASAP Rocky, pop yıldızı sevgilisi Rihanna'yla açık fikirli çocuklar yetiştirmek istediğini söyledi. 

33 yaşındaki rapçi Dazed'e verdiği röportajda, "Ayrımcılık yapan değil açık fikirli çocuklar yetiştirmek istiyorum" dedi. Yine de çocuğunu bir aziz gibi yetiştirme niyetinde olmadığını söyleyen rapçi, "Gerçekçi olmak gerekirse havalı ebeveynleri olan havalı bir çocuk istiyorum" ifadelerini kullandı. 

ASAP Rocky çeşitlilik ve çok yönlülük gibi önemli gördüğü değerleri çocuğuna aşılayacağını söyledi. Rapçi, "Çocuklarıma yetişkin olduklarında bile ne olursa olsun hayal güçlerini asla kaybetmemelerini her zaman hatırlatacağım" diye ekledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fenty Beauty markasının kurucusu Rihanna, ASAP Rocky'yle birlikte 13 Mayıs'ta bir erkek çocuk dünyaya getirdi. 

Hip-hop yıldızı ve Rihanna 2020'de çıkmaya başlamış ve ocakta birlikte bir aile kuracaklarını duyurmuştu. 

Çocuğunu başkalarına saygılı olacak şekilde yetiştireceğini söyleyen rapçi 2011'de verdiği bir röportajda homofobik olduğunu kabul etmiş ve eski düşünceleriyle yüzleşerek o dönem olgun davranmadığını kabul etmişti. 

Yakın zamanda asılsız bir aldatma iddiasıyla gündeme gelen çift ebeveynliğe epey ısındı. Çifte yakın bir kaynak Rihanna ve ASAP Rocky'nin anne ve babalığa gayet iyi ayak uydurduğunu söyledi. 

Rihanna'nın işe dönmekte acele etmediğini belirten kaynak pop yıldızının şu anda oğluyla vakit geçirmek istediğini söyledi. 

Çift, ASAP Rocky'nin 5 Mayıs'ta yayımlanan DMB adlı müzik videosuyla evlilik söylentilerini alevlendirmişti. Müzik videosunun bir sahnesinde rapçinin dişlerindeki kaplamalarda "Benimle evlenir misin?" yazarken Rihanna'nınkinde, "Evet" ifadeleri yer alıyordu. 

 

Independent Türkçe, Dazed, Pagesix

DAHA FAZLA HABER OKU