Gültekin Uysal: "Altılı Masa" majesteleri ve 5 oligarktan büyüktür!

Uysal, “Biz, sağduyuyu temsil ediyoruz!” ifadelerini kullandı

Fotoğraf: DP

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Altılı Masa’ majesteleri ve 5 oligarktan büyüktür” dedi.

Uysal sosyal medya hesabından bir dizi paylaşım yaptı.

“İktidar seçim kanununda ettiği teklifleri, 20 yılda dert etmedi de neden şimdi dert eder hale geldi?” diye soran Uysal, “Milletin iradesini çalamamaları adına büyük bir mücadele bizleri bekliyor” uyarısında bulundu.

“Rahmetli Cumhurbaşkanımız Demirel ‘Çarık ayağı sıkıyor mu?’ diye sorardı” hatırlatmasında bulunan Uysal, “Çarık, artık vatandaşın ayağını yara etti; bırakın sıkmayı!” diye yazdı.

Erdoğan’ın çarpık bir mekanizmayı sistematik hale getirdiğini ifade eden Uysal, “Bir kesimin endişelerinin ‘muhafazakar’ kimlikleri dolayısıyla değil, maddi imkanları dolayısıyla olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Toplumsal talebin yanlış yapanların yanlışlarının yanlarına kâr kalmaması olduğunu savunan uysal, “Kitleleri manipüle edebilmek için TRT dizilerini dahi kullanıyorlar” diyerek şöyle devam etti:

Bugün fakir sofralarına oturan Erdoğan ile 20 yıl önce oturan Erdoğan aynı kişi değil! "Altılı Masa" Majesteleri ve 5 oligarktan büyüktür! Muhalefete muhalefet etsin diyerek ortaya sürülmüş, iktidar aparatı olmuş pek çok isim var! Biz, sağduyuyu temsil ediyoruz!

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU