Yeni Prens Harry iddiası: "Kitabında Prens Charles ve Camilla'nın peşine düşecek"

Kraliyet uzmanı Tina Brown, Prens Harry ve Prens William arasındaki gerginliğin derinleşeceğini de iddia etti

Birleşik Krallık'ı bu hafta ziyaret eden Prens Harry'nin, babası Prens Charles'la "15 dakikalık olumlu bir görüşme" yaptığı iddia edilmişti (AFP)

Britanya Kraliyet ailesine dair gelişmeleri yakından takip eden 68 yaşındaki gazeteci Tina Brown, Prens Harry'nin kaleme aldığı kitabın büyük yankı uyandıracağını söyledi. 

Magazin dergisi Vanity Fair'in eski editörü, Sussex Dükü'nün anılarını yazdığı kitapta babası Prens Charles ve onun eşi Camilla'nın "peşine düşeceğini" iddia etti. Brown henüz yayımlanmamış kitabın Prens Harry'nin, ağabeyi Prens William'la arasındaki gerginliği derinleştireceğini de öne sürdü. 

The Sun'ın haberine göre Brown şu ifadeleri kullandı:

Harry, Kraliçe II. Elizabeth'in peşine düşmeyecek. O dokunulmaz. Ve muhtemelen çok sevdiği Kate'e de dokunmayacak.

Kraliyet uzmanı, Sussex Dükü'nün kitabında Prens Charles ve Camilla'nın yanı sıra "belki Prens William'dan" da bahsedebileceğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Brown'a göre Prens Harry, Prenses Diana öldükten sonra Prens Charles'ın ikinci evliliğini yaptığı Camilla'ya "tahammül edemiyor" ve onun gelecekte kraliçe olmasını istemiyor.

40 yaşındaki eşi Meghan Markle'la birlikte Kaliforniya'da yaşayan 37 yaşındaki Prens Harry'nin bu yıl piyasaya sürülmesi planlanan kitabı için 15 milyon sterlin avans aldığı öne sürülmüştü. 

Prenses Diana'yla arkadaş olduğu belirtilen Brown, söz konusu kitabın Sussex çiftinin Oprah Winfrey'e verdiği röportajdan daha büyük tartışma yaratabileceğini dile getirdi. 

The Palace Papers: Inside the House of Windsor (Saray Belgeleri: Windsor'daki Evin İçyüzü) adlı kitabı 26 Nisan'da yayımlanacak Brown, Prens William ve kardeşi Prens Harry'nin ilişkisinin halihazırda "çok kötü" olduğunu da söyledi. 

 

Independent Türkçe, The Sun, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU