Nişanlısı her bağırdığında Sevgililer Günü hediyesi bütçesini düşürdü

"Bunda yanlış hiçbir şey görmüyorum"

Bir TikTok kullanıcısı, nişanlısına aldığı Sevgililer Günü hediyesini paylaşınca internette bütçe üzerinden fikir ayrılığı oluştu.

Videoda @iisaac.ramirezz adlı TikTok kullanıcısı, nişanlısının Sevgililer Günü hediyesi için 360 dolar ayırdığını ama nişanlısı ona her bağırdığında paradan 1 dolar aldığını söylüyor. Kayıtta iki farklı zarf görülüyor: Bir zarfta toplam 360 dolarlık hediye fonu ve diğerinde de adama kaç gün bağırıldığını gösteren işaretlerle biriktirdiği para var. Söz konusu videoda @iisaac.ramirezz, "Şimdi onun hediye limiti 40 dolar ve ben de kendime 320 dolar biriktirdim" diye yazdı. TikTok'taki gönderisinde, "Şimdi ona sadece çiçek ve çikolata alacağım" dedi.

Bahse konu TikTok 9 milyonun üzerinde izlenirken, yorumlardaki kullanıcılar adamın Sevgililer Günü hediyesi üzerinden bölündü. Birçoğu @iisaac.ramirezz'in küçük hediyesinin tamamen makul olduğunu düşünüyordu. @an_ordinary_guy31 isimli kullanıcı, "Bunda yanlış hiçbir şey görmüyorum" yorumunu yaptı. @mictwister2 ise "Değerini bil kral" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Diğerleriyse, adamın yılın neredeyse her günü bağırılmak için yanlış bir şeyler yapmış olması gerektiğine inanıyordu. @geneshiisu adlı kullanıcı, "Tamam ama sana bağırması için ne yaptın?" diye sordu. @cailynwilson ise, "Bağırması için ona neden vermedin sanki" dedi.

Bazı TikTok kullanıcıları çiftin ilişkisinden duydukları kaygıyı dile getirerek, nişanlının davranışını istismarcılık olarak niteledi ve nişanlı erkek olsaydı kamuoyunun tepkisinin farklı olacağı yorumunda bulundu. @hendrixdisciple, "Hepiniz olası duygusal istismardan ziyade adamın nişanlısının hediyesinden para almasına üzüldünüz" dedi. @bigbrotherjackson ise "Roller tersine çevrilseydi bu farklı olur muydu söyleyin" dedi. Bir TokTok kullanıcısı da yuvarlanan göz emojsi kullanarak alaylı biçimde çiftin sağlıklı bir ilişkiye sahip gibi durduğu yorumunda bulundu. Gönderinin sahibi ilişkisini savundu ve "Sağlıklı" dedi.

İnternet bu adamın Sevgililer Günü hediyesi nedeniyle ikiye bölünmüşken, bir kullanıcı tartışmaya olumlu bir çözüm sundu: "Seni özel bir şeyle (en sevdiğin içecek, yemek, aklına seni getirdiği için satın aldığı bir şeyle) şaşırttığında para eklemelisin." Gönderinin sahibi bu fikri sevdi ve bir devam videosu paylaştı.

Bahse konu videoda @iisaac.ramirezz adlı kullanıcı, "Nişanlım hoş bir şey yaptığı zamanlarda para eklememi isteyen herkese" diye yazdı ve devamla "Dün çamaşırlarımı yıkadı ama yine bana bağırdı, dolayısıyla şimdi toplamda 39 dolar 50 cent'i var" dedi.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU