Ben Affleck'in Jennifer Lopez'e aldığı pembe elmaslı yüzüğün zannedilenden çok daha pahalı olduğu ortaya çıktı

Aktörün pembe elmaslı yüzüğü 1,2 milyon dolara satın aldığı bildirilmişti

(Reuters)

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, yeniden alevlenen ilişkilerine resmiyet kazandırdı. Çift, birbirlerine olan duygularını farklı vesilelerle kamuoyu önünde de göstermişti.

İkili ayrıca hayranlarıyla, 2000'lerin başındaki ilişkileri sırasında Lopez'in Affleck'e hediye ettiği saatin yeniden gün yüzüne çıkmasından, ünlü çiftin nişanlandıklarını ilan etmesinden kısa süre sonra çekilmiş çerçeveli bir fotoğrafına kadar bir dizi hatırlatıcı da paylaşmıştı.

Ancak gün yüzüne çıkmayan bir duygusal eşya daha var. Bu, Affleck'in Kasım 2002'de Lopez'e nişanlanma teklifi yaparken kullandığı 6,1 karalık pembe renkli Harry Winston nişan yüzüğü. Batman yıldızının 1,2 milyon dolara (yaklaşık 11 milyon TL) aldığı söylenen yüzüğün şu anki değerinin 12 milyon dolar civarında (yaklaşık 100 milyon TL) olduğu iddia ediliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

PopSugar'a göre yüzüğün satış değerindeki yüzde bin 69'luk artış Londra merkezli H&T Pawnbrokers firmasınca tespit edildi. Uzmanlar, fiyatın fırlamasının sebebinin son 10 yılda pembe elmasların popülerliğinin artması olduğunu düşünüyor.

Ancak elmas uzmanlarının hepsi bu değerlemeye katılmıyor. Ryder Diamonds and Diamond Marketplace'in kurucusu Sally Ryder, daha önce CNN'e yaptığı açıklamada "yoğun süslü" pembe elmasın günümüz değerinin muhtemelen 6 milyon dolar (yaklaşık 50,5 milyon TL) olduğunu belirtmişti. Öte yandan, New York'taki Estate Diamong Jewelry'nin baş gemolojisti ve antika mücevher uzmanı Benjamin Khordipour, 2019'da CNBC'ye verdiği demeçte, yüzüğün değerinin çok daha az, 2,7 milyon dolar (yaklaşık 23 milyon TL) civarında olduğunu tahmin etmişti.

Steven Stone'un nişan yüzüğü uzmanı Zack Stone da 2021'de CheatSheet'e yaptığı açıklamada yüzüğün değerinin 2 milyon 760 bin dolar (yaklaşık 23 milyon TL) olduğunu düşündüğünü belirtmişti.

Yüzüğün tam değeri bilinmemekle birlikte, Lopez daha önce Diane Sawyer'a verdiği bir söyleşide yüzük için "Gördüğüm en muhteşem şey" demişti. Ünlü şarkıcı ayrıca, Affleck'in nişan yüzüğünü seçerken, Lopez'in "kimsenin sahip olamayacağı bir şeye sahip olmasını" istediğini de söylemişti.

Yüzüğün şu an nerede olduğuna gelince, Lopez'in eski halkla ilişkiler sorumlusu daha önce Access Daily'e yaptığı açıklamada, 52 yaşındaki şarkıcının Affleck'le eski nişanından kalma mücevhere hâlâ sahip olduğunu söyledi:

Bildiğim kadarıyla, Jen yüzüğü hiç geri vermedi. Yani bu çiftin ilişkileri ilerlerse, Tanrım, gördüğüm en güzel yüzüğe zaten sahip. Kesinlikle nefes kesici.

Öte yandan People'a göre yüzüğü 2005'te Harry Winston kamuoyuna açıklanmayan bir fiyatla geri aldı.

Lopez, pembe Harry Winston yüzüğünün yanı sıra Marc Anthony'den 8,5 karatlık mavi bir Harry Winston elmas yüzüğe ve Alex Rodriguez'den 10 ila 15 karat arası olduğu tahmin edilen zümrüt kesim bir yüzüğe daha sahip.

The Independent yorum almak için Harry Winston'la irtibat kurdu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU