Game of Thrones'un 10. yıl kutlamaları bir ay sürecek

Televizyon kanalı "The Iron Anniversary" ismi verilen kutlamalar için kısa bir video yayımladı

Dizinin spinoff'larından şu ana kadar en çok ilerleme kaydedileni House of Dragon (HBO)

ABD'nin önde gelen yayın kuruluşlarından HBO, yayımlandığı dönemde tüm dünyada büyük bir yankı uyandıran Game of Thrones dizisinin "The Iron Anniversary" ismi verilen 10. yıl kutlamalarının başladığını duyurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nisan 2011'de yayımlanmaya başlayan dizi 2019'da sona ermişti. Orijinal dizisinin sona ermesinin ardından George R. R. Martin'in yarattığı evrenin hayranları yeni spinoff'ları dört gözle bekliyor.

Screen Rant'in haberine göre HBO, dizinin ilk bölümünün yayımlanmasının üstünden 10 sene geçmesinin şerefine yapacağı kutlamaları bir videoyla açıkladı. 

Öte yandan Variety'nin bildirdiğine göre HBO Max'te yer alacak içeriklerin yanı sıra Warner Bros. Consumer Products, Funko Pop figürlerinin de yer aldığı bir dizi ürünü de piyasaya sürecek. 

 

 

Yeni izleyiciler için karakterleri ve evreni tanıtan içeriklerin yanı sıra sıkı hayranlar için de pek çok sürpriz yumurtanın yer aldığı içerik hazırlandı. WarnerMedia'nın sahibi olduğu HBO Max'ın kullanıcılarının izleyebileceği 150'den fazla röportaj, kamera arkası görüntüsü ve fragman bulunuyor. 

 

 

İzlenmelerden elde edilen gelirlerin bağış amaçlı kullanılacağı "MaraThrone" etkinliği 10 Nisan'da başlatılacak. Çocuk ve kadın hakları için çalışan, doğanın korunması için kampanyalar yürüten kuruluşların da dahil olduğu süreçte oyuncu kadrosundan isimler iki hafta boyunca bu amaçlara vurgu yapacak. 

Söz konusu etkinlikler evrende geçecek yeni diziler öncesinde büyük bir heyecan dalgası yaratacak gibi görünüyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Variety

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU