Serena Williams evliliğin "saadet" olmadığını ama "üzerinde çalışırsanız öyle olabileceğini" söyledi

Tenis yıldızı ilişkide sadakat olmamasının "vazgeçme sebebi" olduğunu söylüyor

Reddit'in kurucu ortağı Ohanian'la evli Serena Williams, 2019'un en çok kazanan kadın sporcusu olmuştu (AP)

Serena Williams, Alexis Ohanian'la ilişkisine dair konuştu ve evlilik hakkında en çok şaşırdığı şeyin evliliğin "saadet olmadığını" ama "emek verirseniz öyle olabileceğini" öğrenmesi olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tenis yıldızı, Bumble adlı flört uygulamasının The Question Game özelliği için platformla yaptığı video röportaj sırasında Reddit'in kurucu ortağıyla hayatı ve bir ilişkide neye ihtiyaç duyduğu hakkında samimiyetle konuştu.

Williams'ın Instagram'da paylaştığı videoda bir noktada kendisine “evlilik hakkında neyi öğrendiğinde şaşırdığı” soruluyor.

Tenis oyuncusu gülerken "Evlilik saadet değil" diye cevaplıyor.

Ama üzerinde çalışırsanız öyle olabilir.

Williams ayrıca sevginin "harika bir duygu" olduğunu öğrendiğini ve aşkı deneyimleme fırsatınız varsa "o zaman bunun özel bir şey" olduğunu açıkladı.

 

 

Fakat Olimpiyat altın madalyası sahibi tenisçi hayranlarına kalp kırıklığının “hayatın bir parçası” olduğunu ve bunun romantik bir ilişkiyle sınırlı olmadığını hatırlattı.

Kalp kırıklığı hayatın bir parçası. İster sevilen biri, ister erkek arkadaş isterse de bir hayvan olsun...

Fakat zaman bütün yaraları iyileştirir.

Williams ilişkide kabul edemeyeceği ve ilişkiden vazgeçiren etmene gelince sadakatin kendisi için son derece önemli olduğunu söyledi.

Sporcu şu ifadeleri kullandı:

Bir ilişkiden vazgeçme sebebi benim için kesinlikle sadakattir. Eh, yani, sadakatsiz olmaktır.

Williams ve Ohanian ilk olarak Eylül 2015'te çıkmaya başlamıştı, daha sonra Kasım 2017'de evlenmişti.

 

.

Çift, Eylül 2017'de ilk çocukları olan kızları Olympia'yı dünyaya getirmişti. Williams, Bumble'a anne olmak istediğini her zaman bildiğini söyledi.

Tenis oyuncusu, “Çocuk istediğimi her zaman biliyordum. Ne zaman olacağını hiç bilmiyordum ama bir noktada çocuk istediğimi her zaman biliyordum" diye konuştu.

Ohanian da kısa süre önce kendisi ve Williams arasındaki ilişki hakkında konuşmuştu. Teknoloji gurusu 2016'da Vanity Fair'e verdiği röportajda tenis yıldızıyla evlenmek istediğini bildiğini çünkü "kendisini en iyi halinde olmayı istemeye sevk eden bir kişiye kapı açılmış gibi hissettiğini" söylemişti.

Ohanian, "Kendimi sadece sahip olduğu standartlar nedeniyle onun etrafındayken daha iyi olmak isterken buluyorum" demişti.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU