Khloe Kardashian, kardeşi Kim'in tepki çeken doğum günü partisini savundu

Kim Kardashian, salgına rağmen arkadaşları ve ailesiyle özel bir adaya doğum günü gezisi düzenlemesi nedeniyle eleştirilerle karşılaştı

Bahsi geçen doğum gününde Kim Kardashian'ın eşi Kanye West hediye olarak Kardashian'ın ölen babasının hologramını yaptırmıştı (AP)

Khloe Kardashian, kız kardeşi Kim Kardashian'ın koronavirüs pandemisi gündemdeyken arkadaşları ve ailesiyle özel bir adada gerçekleştirdiği 40. doğum günü partisi nedeniyle yapılan eleştirilere cevap verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kim, Salı günü Instagram'da sürpriz geziye ait birkaç fotoğraf paylaştı. Fotoğraflarda misafirlerin sosyal mesafe veya maskeler olmaksızın doğum gününü kutladığı görülebiliyor.

Skims'in kurucusuna göre Kardashian'ın seyahatten önce davet ettiği herkesi karantinaya alması ve "birden çok sağlık taramasından" geçirmesi gerekmişti.

40 yaşındaki Kim, fotoğraflarını şu mesajla paylaşmıştı:

İki hafta boyunca herkesten çok sayıda sağlık taraması yaptırmalarını ve kendilerini karantinaya almalarını istedikten sonra, yakın çevreme kısa süreliğine her şey normalmiş gibi davranabileceğimiz özel bir ada gezisiyle sürpriz yaptım. Dans ettik, bisiklete bindik, balinaların yanında yüzdük, kanoyla yüzdük, sahilde film izledik ve çok daha fazlasını yaptık.

KKW Beauty'nin patronu ayrıcalığını da kabul ederek şunları ekledi:

Çoğu insan için bunun şu anda ulaşılamayacak bir şey olduğunun farkındayım, bu yüzden böyle anlarda hayatımın ne kadar ayrıcalıklı olduğunu alçakgönüllülükle hatırlıyorum.

Gezi ve sonraki sosyal medya paylaşımları eleştirilerle karşılandı ve birçoğu Kim'i "duyarsız" olmakla suçladı.

Bir kişi Instagram'da, "Bu, kelimenin tam anlamıyla paylaştığın en duyarsız şey (kimono bir yana)" ifadelerini kullandı, bir diğeriyse "Vay canına, salgın yokmuş gibi davranmanın ne güzel bir yolu" dedi.

Perşembe günü Ellen DeGeneres Show'a katılan Khloe, tepkileri "anladığını" söyleyerek değerlendirmede bulundu.

Good American'ın kurucusu, "Bu konuda pek bir şey duymadım fakat insanların şehir dışına çıktığımıza üzüldüğünü duydum. Bu yıl sinir bozucu bir yıl, anlıyorum" diye konuştu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

40 and feeling so humbled and blessed. There is not a single day that I take for granted, especially during these times when we are all reminded of the things that truly matter. For my birthday this year, I couldn’t think of a better way to spend it than with some of the people who have helped shaped me into the woman I am today. Before COVID, I don’t think any of us truly appreciated what a simple luxury it was to be able to travel and be together with family and friends in a safe environment. After 2 weeks of multiple health screens and asking everyone to quarantine, I surprised my closest inner circle with a trip to a private island where we could pretend things were normal just for a brief moment in time. We danced, rode bikes, swam near whales, kayaked, watched a movie on the beach and so much more. I realize that for most people, this is something that is so far out of reach right now, so in moments like these, I am humbly reminded of how privileged my life is. #thisis40

Kim Kardashian West (@kimkardashian)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Fakat reality yıldızı geziyi, kız kardeşinin 40. doğum günü olduğuna ve yaptıkları turizmin beğenildiğine dayanarak savundu.

Khloe, "Bence şu anda herkes için çok fazla hayal kırıklığı söz konusu ama aynı zamanda onun 40'ıncı yaşı ve bu bizim için gerçekten yapmak istediği bir şeydi, çok güzel bir şeydi" diye devam etti.

20-25 kişilik grubun aldığı güvenlik önlemlerini vurgulayan 36 yaşındaki Khloe, DeGeneres'e lüks güzergahın iş yapmaları nedeniyle minnettar olduğunu söyledi.

Oraya tüm önlemleri alarak gittik... ve bunun turizm tarafı için de herkes ne denli minnettardı. Birçok insan bunun aylardır düzenledikleri ilk partileri olduğunu veya aldığı ilk misafirler olduğumuzu, bunun faturalarını ödeyebilmeleri veya aileleri için bir şeyler yapabilmelerini sağladığını söyledi, orada bunları duyarak kendimizi gerçekten iyi hissettik ve kendimizi çok güvende hissettik.

Bunu herhangi birinin yapabileceğini düşündüğüm en güvenli şekilde yaptık.

Khloe genel olarak gezinin "çok güzel bir deneyim" olduğunu ve Kim'in eleştirilere rağmen "(gezinin) ne kadar güzel olduğuna ve herkes için yaptıklarına" odaklanabileceğini umduğunu söyledi.

Khloe, "Bunların gerçekleşen tüm müthiş şeyleri gölgelemesini istemiyorum" dedi.

Bu hafta Khloe, Keeping Up with the Kardashians'ın Perşembe günkü bölümünün tanıtım videosunda bu yıl kendisine koronavirüs teşhisi konduğunu açıkladı.

Revenge Body'nin sunucusu kendi kaydettiği telefon videosunda “birkaç günlüğüne gerçekten kötü” olduğunu ve kusma, titreme, migren, öksürük, sıcak ve soğuk basması gibi belirtiler deneyimlediğini söyledi.

Khloe "Bakın size ne diyeceğim. Bu işin şakası yok. Ama hepimiz bunu atlatacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU