Ahmet Hakan: Cem Yılmaz'ın çaptan düşüşünü ilan ediyorum

"Bu ne abi? Espri mi şimdi bu? Biz yapsak bu espriyi, buz gibi bir hava eser ortamlarda"

Fotoğraflar: Hürriyet, AA

Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, önceki gün Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın programına konuk olan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın “çaptan düştüğünü” söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hakan, bugünkü köşe yazısında Cem Yılmaz’ın programda söylediği bazı ifadeleri okuyucularıyla paylaştı. Hakan’ın köşesinin ilgili kısmı şöyle:

“Almanya bizi kıskanıyor” esprisi yapıyor Cem Yılmaz. Hem de ciddi ciddi... Güldüreceğinden de hayli emin biçimde. Türkiye’nin en bayat esprisi sıralaması yapsak... “Almanya bizi kıskanıyor” esprisi, birinci olur. Azıcık matrak arkadaşlar arasında bu espri yapılsa... Bu espriyi yapanla “Hayrola kardeş? İnternetini yeni bağlattın galiba” falan diye kafa bulunur.

“Aşıyı Acun ya da Nusret bulacak. Nusret bulursa altınla kaplayacak” diye de espri yaptı Cem Yılmaz. Üstelik bu espriyi önceden hazırlamış. Bu ne abi? Espri mi şimdi bu? Biz yapsak bu espriyi, buz gibi bir hava eser ortamlarda. Acıklı bir güldürme çabası içinde olduğumuza dair laflar ederler. Aşağılanırız da aşağılanırız.

“Bana soytarı diyenler TikTok videolarına açıp baksınlar” diye bir esprisi de oldu Cem Yılmaz’ın. Aman ne komik! Aman ne hınzır, ne zeki, ne yaratıcı bir espri! Yahu TikTok’la dalga geçmeyenin küresel çapta dövüldüğü bir ortamda Cem Yılmaz markasına, bir program sırasında bile olsa TikTok’la dalga geçmek yakışıyor mu yani?

Tekrar ediyorum: Cem Yılmaz bitmez. Bitmeyecektir. Eski muhteşem performansının hatırına daha uzun yıllar idare edecektir. Fakat bu durum, çaptan düşmüş olduğu gerçeğini tabii ki değiştirmez.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU