Yozgatspor'da 12'si futbolcu 16 kişi Kovid-19'a yakalandı

3. Lig 2. grupta mücadele edecek olan Yozgatspor 1959 FK'de 12 oyuncu, 3 antrenör ve 1 masörün Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Nihat Tinel (solda), takımdaki 16 kişide Kovid-19 tespit edildiğini açıkadı / Fotoğraf: AA

Bu sezon Misli.Com 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Yozgatspor 1959 FK'de 12 oyuncu, 3 antrenör ve 1 masörün yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Nihat Tinel, yaptığı açıklamada, sezon hazırlıklarına 14 Ağustos’ta başladıklarını söyledi.

Kovid-19'dan dolayı sıkıntı olabileceğini tahmin ettiklerini anlatan Tinel, şöyle konuştu:

Tedbirlerimizi almıştık, iyi bir hazırlık dönemi geçiriyorduk. Bolu'ya hazırlık maçına gittik ve orada bir futbolcumuzun koranavirüse yakalandığını öğrendik. Yozgat'a geldik ve tedbir amaçlı hastanede test yaptırdık. Test sonrası 4 futbolcumuz, 1 antrenör ve 1 masörümüzde virüs çıktı. Bu arkadaşlarımızı karantina altına alarak çalışmalarımıza devam ettik.

Tüm bunların ardından takıma tekrar Kovid-19 testi yaptırdıklarını ifade eden Tinel, şunları kaydetti:

12 futbolcu, 3 antrenör ve 1 masörümüzün testi pozitif çıktı. Şu an testi negatif çıkan futbolcularımızla çalışmalara devam ediyoruz. Umarım testi pozitif çıkan oyuncularımız kısa sürede iyileşerek aramıza döner.

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU