Sosyal medyada yanlışlıkla çıplak fotoğraf paylaşan 6 ünlü

Marvel Sinematik Evreni’nin Kaptan Amerika’sı Chris Evans, Instagram hesabından yanlışlıkla penis fotoğrafı paylaşmasının ardından büyük tartışma yaratmıştı

Mark Ruffalo set arkadaşı Evans'ı, "Trump hala görevdeyken utanacağın bir şey yok" diyerek desteklemişti (Fotoğraflar: AFP)

Sosyal medyada pek çok kullanıcı gibi zaman zaman milyonlarca takipçiye sahip ünlü isimler de talihsiz anlar yaşayabiliyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'in haberine göre bunların en günceli Marvel Sinematik Evreni’nde canlandırdığı Kaptan Amerika rolüyle büyük bir üne kavuşan Chris Evans’ın, Instagram’da "Heads Up" oyunu oynarken yanlışlıkla penis fotoğrafı paylaşmasıyla yaşandı. Her ne kadar birçok sosyal medya kullanıcısı Evans'ı tiye alan paylaşımlar yapsa da, ünlü oyuncunun hayranları onu savundu. 

Evans kısa süre önce, "Madem ilginizi çektim 3 Kasım'da oy kullanın" diyerek bu talihsizliği oy kullanmayı teşvik etmek için kullanarak sessizliğini bozmuştu.

 

afp.jpg
Evans'a set arkadaşı Mark Ruffafo da arka çıkmıştı (AFP)

 

Ne yazık ki Chris Evans bu konuda yalnız değil ve ABD’li ünlü şarkıcı Usher da 2016’da yanlışlıkla çıplak bir fotoğrafını paylaşmıştı. Aksaklığın nasıl yaşandığı bilinmese de Usher da o dönem epey tartışma konusu olmuştu.

 

afp2.jpg
Usher, "Bad Habits" ve "I Cry" gibi şarkılarıyla biliniyor (AFP)

 

One Direction grubunun sevilen üyelerinden 27 yaşındaki Liam Payne de benzer bir talihsizlik yaşamıştı. Ağustos 2019’da üstsüz biçimde yatağında yatarken çekilen fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasının ardından Payne gönderiyi hızla silmişti. 

ABD’li ünlü model ve televizyon sunucusu 34 yaşındaki Chrissy Teigen de 2017’de yanlışlıkla meme ucunun göründüğü bir video yayımlamıştı. Teigen videonun ardından özür dilediği bir paylaşım da yapmıştı. 

 

 

Nirvana grubunun efsane ismi Kurt Cobain’in eşi Courtney Love Ekim 2010’da sandalyede çıplak biçimde uyurken çekilmiş bir fotoğrafını yanlışlıkla paylaşmıştı. Love’ın Twitter’da paylaşılan fotoğrafı tartışma yaratmıştı. 

ABD’li televizyon sunucusu Chris Cuomo da karısının yoga yaptığı sırada paylaştığı videoda çıplak biçimde görülmesiyle sosyal medyada pek çok kullanıcının alay konusu olmuştu. 

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU