TFF Başkanı Özdemir: beIN Sports'un gelirlerinde azalma olmasına rağmen sözleşmesini uzatmak istiyor

Özdemir, yayıncı kuruluşun gelirlerinde azalma olduğunu buna rağmen 5 yıl bitince sözleşmeyi uzatmak istediklerini söyledi

Nihat Özdemir / Fotoğraf: AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, EkotürkTV'de katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in yayın haklarını elinde bulunduran beIN Sports'un sözleşmeyi uzatmak istediğini belirten Özdemir, şöyle konuştu:

beIN Sports bize bazı sıkıntılarının olduğunu, gelirlerinde azalma olduğunu söyledi. Buna rağmen beIN Sports, 5 yıl bitince sözleşmeyi uzatmak istiyor.

Hiçbir takımın harcama limitleri konusunda sıkıntısının kalmadığını dile getiren Nihat Özdemir, "Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Hiçbir takımın, takım harcama limitleri konusunda sıkıntıları kalmadı. Ancak, ne yaptık. Bütün takımları para harcama yönünde disipline ettik. Hiçbir geri adım atmadık" değerlendirmesini yaptı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


"Semih Özsoy; kendi etti, kendi buldu"

Bir dönem tartışma yaşadığı ve daha sonra Fenerbahçe yönetiminden de istifa eden başkanvekili Semih Özsoy hakkında da konuşan Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

Beni en çok Semih Özsoy'un sözleri beni yaraladı. Çok ağır konuştu. Dava açmıştım zaten. Ayrılmasında ise dahilim yok. Kendi etti, kendi buldu. Bugün nerede Semih Özsoy? Yok. Ben buradayım ama.

"Sergen Yalçın'ın sağlığı gayet iyi"

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın durumunun iyi olduğunu söyleyen TFF Başkanı Özdemir, şunları kaydetti:

Sergen Yalçın'ın durumunu Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi'den öğreniyorum. Bir kez daha geçmiş olsun diliyorum. Sağlığı gayet iyi. Semptom belirtisi yok. Ancak 15 gün karantina süreci var. O yüzden 1 maç daha takımının başında olamayacak.

 

Independent Türkçe, EkotürkTV

DAHA FAZLA HABER OKU