Chris Evans yanlışlıkla paylaştığı çıplak fotoğrafının ardından sessizliğini bozdu

Sosyal medyada pek çok kişi Evans'ı tiye alırken, oyuncunun hayranları onu savunmuştu

Evans kısa süre önce Marvel Sinematik Evreni'nde Örümcek Adamı canlandırmayı çok istediğini açıklamıştı (AFP)

Marvel Sinematik Evreni’nde canlandırdığı Kaptan Amerika karakteriyle büyük bir üne kavuşan Chris Evans, Cumartesi yanlışlıkla cinsel organ fotoğrafı paylaşmasının ardından sosyal medyayı birbirine katmıştı. Ancak ünlü oyuncu bu talihsizliği oy kullanmayı teşvik etmek etmek için kullanarak sessizliğini bozdu. 

Page Six'in haberine göre Twitter’da yaptığı paylaşımda 39 yaşındaki oyuncu, “Madem ilginizi çektim 3 Kasım’da oy verin!!!” ifadelerini kullandı. 

 

 

Evans, Instagram hesabından yanlışlıkla yaptığı tartışma yaratan fotoğrafın ardından ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu fotoğrafı hızla silse de Twitter’da ismi kısa sürede gündem olmuştu ve oyuncuyu tiye alan pek çok paylaşım yapılmıştı.

Twitter kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu Evans’la dalga geçen paylaşımlar yapsa da bir kısmı da bunun doğru olmadığını düşündüğünü belirtmişti.

 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncunun kardeşi Scott Evans da abisinin paylaşımıyla eğlenmişti. Öte yandan Marvel Evreni’nde Hulk karakteriyle tanınan Mark Ruffalo ve Chrissy Teigen de Evans’a sahip çıkmıştı. 

Ruffalo’nun, “Trump hala görevdeyken utanacağın bir şey yok” açıklaması da sosyal medyada epey tartışma yaratmıştı. 

Evans, Instagram hesabında Heads Up oyunu oynarken 5,7 milyon takipçisiyle bir anda telefonundaki fotoğrafları paylaşmıştı. 

 

Independent Türkçe, Page Six, T24

DAHA FAZLA HABER OKU