Billie Eilish’in sosyal medyada tartışma yaratan tuhaf kıyafetinin fiyatı belli oldu

Eilish’in “Rahatlayın” notuyla paylaştığı kıyafet, şarkıcının farklı ama rahat tarzını yansıtıyor

Eilish'in Instagram'da paylaştığı kırmızılı kombin, bazı kullanıcılardan tam not alırken bazıları tarafından beğenilmedi (AFP)

Billie Eilish’in Instagram’da paylaştığı son fotoğraf, sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar, şarkıcının fotoğrafta görülen kıyafetinin pahalılığına dikkat çekti.

Eilish’in kıyafeti ilk bakışta, şarkıcının farklı ama rahat tarzını yansıtıyor. Ancak kırmızı bir panço, fular ve tenis ayakkabılarıyla tamamlanan Gucci marka kombinin 3 bin dolara (yaklaşık 22 bin 500 TL) mal olduğu ortaya çıktı.

Somag News’ün haberine göre ünlü şarkıcının pançosu 980, fuları 440, ayakkabıları ise bin 590 dolar değerinde. Üstelik bu hesaba kombindeki diğer parçalar dahil değil. Bu da sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken küçük ama önemli detaylardan biri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

relax

BILLIE EILISH (@billieeilish)'in paylaştığı bir gönderi ()


Şarkıcının Instagram takipçilerinin birçoğu, kıyafet zevkini övse de diğerleri, söz konusu kombin için büyük meblağlar harcadığı gerekçesiyle eleştirdi.

Eilish’in “Rahatlayın” notuyla paylaştığı fotoğrafa yorum yapan “bitar” isimli kullanıcı, “Gucci her yerde” diye yazdı. “Swamperj” isimli bir diğer kullanıcı ise şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten rahatlayalım mı? Milyonlarca kişi birkaç aydır rahat değiliz. Ama pardon, sizin seçkinler olduğunuzu, bizi umursamaktan muhaf tutulduğunuzu unuttum.

Öte yandan Eilish’i destekleyen çok sayıda kullanıcı da vardı. Örneğin “sheelawilkie” kullanıcı adını kullanan bir hayran, şu yorumda bulundu:

Billie bu tuhaf yorumları görmek zorunda kaldığın için üzgünüm.

 

Independent Türkçe, Somag News

DAHA FAZLA HABER OKU