Michael Jackson’ın X-Men’in lideri olmak istediği ortaya çıktı

Olaylar başka türlü gelişseydi “Pop’un Kralı” mutantlara liderlik edebilirdi

The Hollywood Reporter’a göre, çocuk istismarı iddiaları Jackson’ın yoluna taş koydu (Rolling Stone)

Yalnızca 51 yıl yaşayarak 2009’da yaşamını yitiren Michael Jackson efsanevi müzik kariyerini sürdürürken pek çok rolde de oynamıştı.

X-Men’in prodüktörü Lauren Shuler Donner, The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda “Pop’un Kralı”nın Profesör X rolünü istediğini duyurdu.

Karakterin yaşlı bir beyaz olduğunu hatırlattığını söyleyen prodüktor, “A, evet. Biliyorsun ki makyaj yapılabilir” dediğini aktardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmde çalışan personel de filmin yönetmeni ve prodüktörlerini ziyaret eden Jackson’ın 1996’da oynadığı Michael Jackson's Ghosts (Michael Jackson'ın Hayaletleri) isimli kısa filmde hangi rollere bürünebildiğini gösterdiğini bildirdi.

The Hollywood Reporter, o dönemde de hakkında çocuk istismarı iddiaları bulunan Jackson’un bu rol için hiç düşünülmediğini ismini açıklamadığı bir kaynağına dayandırarak belirtti.

Bryan Singer yönetmenliğinde çekildikten sonra 2000 yılında yayımlanan X-Men, ilgi toplayarak uzatılan serinin ilk filmi olmuştu.

Michael Jackson’ın istediği rolse, çizgi romandaki karaktere benzeyen Patrick Stewart’a verilmişti. Tecrübeli oyuncu, 2017’deki Logan filminde dahi bu rolü sürdürdü.


Independent Türkçe, The Hollywood Reporter, Rolling Stone

DAHA FAZLA HABER OKU