Takım arkadaşları Özer Hurmacı'yı ihanetle suçladı

Hurmacı suçlamalara, “Omuzlarım geniş. O yükü de kaldırırım” sözleriyle yanıt verdi

Fotoğraf: Instagram / ozer_hurmaci

TFF 1'inci Lig Play-Off Turu Yarı Final rövanş mücadelesinde Bursaspor, deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'a 4-1 kaybetti.

Böylece takım Süper Lig şansını da kaybetmiş oldu.

Adana'ya giden kafilede Özer Hurmacı yer almazken, karşılaşmanın ardından olayın perde arkası ile ilgili dikkati çeken açıklamalar yapıldı.

İhanet suçlaması

Bursasporlu oyuncular Kerem Can Akyüz ve Anıl Karaer, Özer Hurmacı'yı ihanetle suçladı.

Akyüz, “Dün öyle bir olay yaşadık ki takım içinde. Herkes öğrenir zaten. Oynayıp oynamamak önemli değil. Bu kadar büyük kulübün alçakca bir hareketle sabote edilmesine inanamıyorum. İnanamıyorum. Kendi içimizden ama isim vermek istemiyorum” dedi. Ardından Anıl Karaer ise, "Buraya kadar çok zor şartlarda geldik. Bize inanan taraftarlarımızı üzdüğümüz için çok üzgünüz. Dün akşam bir olay yaşadık. Özer Hurmacı oynamadığı için dün akşam kampı terk etti. Bu bize yapılmış bir ihanettir" açıklamasında bulundu.

Futbol hayatında ilk kez böyle bir durum ile karşı karşıya kaldığını belirten Karaer ise "Bu görüntümüz bize hiç yakışmadı. Sezonun değerlendirmesini sonra yaparız ama gerçekten çok sıkıntılar yaşadık. Kulüp olarak, camia olarak. Bir oyuncu, Özer Hurmacı oynamadığı için gece saat 12.30'da kampı terk etti. Onun arkasından 2'ye 3'e kadar bunun konuşmaları oldu. Elimizden geleni yapmaya çalıştık, sabah özel uçakla buraya geldik. Biz kendimize yapılmış bir ihanet olarak görüyoruz. Bunun sorumlusu tabii ki kimse değil, sahaya 11 kişi çıkıyoruz ama ben hem kendi adıma, hem de kulübüm adına çok üzüntü içerisindeyim. Hem bunu yaşadığımız için hem de bugün bu sonucu aldığımız için" dedi.

Hurmacı’dan yanıt: Allah biliyor gerçeği

Bu açıklamaların ardından Özer Hurmacı da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Allah biliyor gerçeği. Kimin egoları, kimin fitneleri, kimin basiretsizliğini. Keşke konuştuğunuz kadar icraat yapsaydınız. Günahınızı benden çıkarın şimdilik. Omuzlarım geniş. O yükü de kaldırırım" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe, ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU