Ryan Reynolds ve Sophie Turner, X-Men buluşmasını trolledi: “Game of Thrones buluşması sandım”

Famke Janssen, Turner’a cevaben, “Maalesef, burada James Bond buluşmasındayız” dedi

Serinin ilk filmi X-Men, 2000 yılında yayımlanmıştı (IMDB)

Orijinal X-Men filminin yıldızları cumartesi günü sanal bir program düzenledi. Ancak program, devam filmlerinde yer alan davetsiz misafirler tarafından bölündü.

Ryan Reynolds ve Sophie Turner, “orijinal X-Men buluşmasına” davetsiz katılınca komik anlar yaşandı.

Justhared’ın aktardığına göre X-Men yıldızları, koronavirüsün neden olduğu küresel eşitsizlikle mücadele eden Global Citizen hareketinin “Unite for Our Future (Geleceğimiz için Birleşelim)” etkinliği için sanal ortamda bir araya geldi.

Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart ve Famke Janssen’in katıldığı Zoom etkinliğinde, 20 yıl önce yayımlanan ilk X-Men filmi anılıyordu. Ancak Ryan Reynolds, aniden ekranda belirdi.

O sırada ilk filmle ilgili duygularını anlatan Hugh Jackman, “Ryan, tam da arkadaşlarla ilk  filmimizi anıyorduk” dedi.

Reynolds, orijinal filmde yer almamış ama 2009 yapımı X-Men Başlangıç: Wolverine’de (X-Men Origins: Wolverine) Deadpool’u canlandırmıştı.

Ancak ünlü aktör, konuşmadan çıkarılacağı esnada bir sürpriz yaptı ve X-Men evreninden başka oyuncuları da davet ettiğini söyledi.

Bunun üzerine X-Men: Dark Phoenix kadrosundan Sophie Turner ve James McAvoy da kısa süreliğine ekranda belirdi.

 


Turner şakayla karışık, “Ah pardon, Game of Thrones buluşması sandım” dedi. Turner’ın şakasını devam ettiren Janssen de “Maalesef, burada James Bond buluşmasındayız” diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncular, bu eğlenceli anların ardından buluşmadan ayrılınca Jackman ve Rynolds baş başa kaldı. Ancak Rynolds’un sürprizleri burada bitmedi.

Oyuncunun “İkimiz kaldık Logan. Bunun aslında ne buluşması olduğunu biliyor musun?” sorusunun ardından Liev Schreiber de yayına katıldı ve “X-Men Başlangıç!” diye haykırdı.

Aynı şekilde ilk filmde yer almayan Schreiber, X-Men Başlangıç’ta Wolverine’in düşmanı Sabretooth’u canlandırmıştı.

 

Inependent Türkçe, Justjared

DAHA FAZLA HABER OKU