DEVA Partisi: İktidarın küçük ortağı adına, her zamanki hakaretamiz ve tehditkar üslupla, iftira dolu bir açıklama yapılmış…

DEVA Partisi Twitter hesabından MHP açıklamasına yanıt verildi

Fotoğraflar: AA

Ali Babacan’ın genel başkanı olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi’nden (DEVA) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman imzasıyla yapılan açıklamaya yanıt geldi.

Partinin Twitter hesabından yapılan açıklamada, “İktidarın küçük ortağı adına, her zamanki hakaretamiz ve tehditkar üslupla, Partimizi ve Genel Başkanımızı hedef alan iftira dolu bir açıklama yapılmış.  Bu tür izansız açıklamaları cevap vermeye değer bulmuyoruz” denildi.

Tweet’te ayrıca, “Biz, ülkenin büyüyen sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz” ifadesi kullanıldı.

MHP'li Ataman'dan Babacan'a: FETÖ'nün yedek akçesi

MHP’li Ataman, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Cüneyt Özdemir'in konuğu olduğu YouTube yayınında MHP lideri Devlet Bahçeli hakkındaki sözlerine ilişkin yazılı açıklama yapmıştı. 

 

Ali Babacan'ın sözlerini "yakışıksız" olarak niteleyen Büyükataman, Babacan hakkında "FETÖ'nün yedek akçesi" benzetmesinde bulunmuştu:

Yediği kaba pisleyen, çıktığı evi taşlayan, FETÖ’nün yedek akçesi Ali Babacan, kendisine verilen gazla Türk milletini karşısına alacak cesareti bulmuş gözükmektedir.
Kurucu kadrosunun milletle kavgası aleni olan, kendisi de bulduğu her fırsatta Sayın Genel Başkanımıza haddini aşan sözler sarf eden Babacan’ın dili kendisine ait değildir. Biz bu dili çok iyi bilmekteyiz.

Büyükataman'ın yazılı açıklaması, "Bu dil; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin, FETÖ’nün boğazına tıkadığı dildir. Bu dil, PKK sevicilerine kıvırıp yutturduğumuz dildir. Bu dil, Türkiye’deki siyasi şubelerine Sayın Devlet Bahçeli’yi hedefe koyduran kaynağı dışarıda bir merkezin dilidir" ifadeleriyle devam etmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU