Patrick Stewart, çocuklarıyla ilişkisinin neden "yok denecek kadar az" olduğunu açıkladı

Star Trek'le tanınan oyuncu, "Çocuklarımın hatırasının bana acı vermediği bir gün yok" diye açıkladı

(AP)

Sör Patrick Stewart, ekran dışındaki yaşamına yeni bir ışık tutan dokunaklı bir röportajda çocuklarıyla neden "neredeyse yok denecek kadar az" ilişkisi olduğunu açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Royal Shakespeare Company'de eğitim alan ve Star Trek'le tanınan 83 yaşındaki aktörün ilk eşi Sheila Falconer'dan Daniel ve Sophie adlarında iki çocuğu var fakat halihazırda onlardan "ayrı kaldığı" için "çok kederlendiğini" söyledi.

Canlandırdığı karakterler arasında X-Men'den Charles Xavier ve Star Trek'ten Kaptan Jean-Luc Picard'ın da bulunduğu Stewart, 1967 ve 1972 doğumlu çocuklarıyla ilgili yeni bir röportaj verdi. Kendisine çocukları küçükken istediği gibi bir baba olmakta zorlanıp zorlanmadığı soruldu.

Stewart, Irish Independent'a şöyle konuştu:

Öyleydi, halihazırda çocuklarımdan ayrı olduğum düşünüldüğünde (aramızda bir ilişki yok) onlar çok önemli hale geldi.

Bunun olacağını hiç düşünmemiştim ama iki çocuğum da 50'li yaşlarında. Artık çocuk değiller, yetişkin oldular. Ve onlarla olan ilişkim neredeyse yok denecek kadar az.

Stewart, "çocuklarının hatırasının, geçmişte kim olduklarının ve kısmen onun ve onlar üzerindeki etkisi ya da etkisizliği nedeniyle oldukları kişi haline geldikleri için sorumluluk duygusunun acı vermediği bir gün bile olmadığını" belirtti.

Çocuklarıyla ilişkisinin neden böyle olduğunu açıklarken şunları söyledi:

Oyunculuk işimi her zaman ailemden önce tuttum.

Daniel halihazırda Shakespeare'i sahnede canlandıran ve Law & Order: Special Victims Unit ve Silent Witness gibi TV yapımlarında rol alan bir aktör. 2009'da The Independent'a verdiği röportajda Stewart, oğlunun kendi izinden giderek oyuncu olmak istediğini öğrendiğinde "dehşete düştüğünü" söylemişti.

Bu röportaj sırasında çocuklarıyla olan ilişkisi hakkında şöyle konuşmuştu:

Çocuklarım küçükken bir ebeveyn olarak daha iyisini yapabilirdim. Sadece işime takıntılıydım ve diğer her şey ikinci planda kalıyordu. Şimdi torunlarımla [4 torunu var] mümkün olduğunca bunu düzeltmeye çalışıyorum. Ve kendi çocuklarım beni affetmiş gibi görünüyor.

Stewart ve Falconer'ın evliliği 22 yıl sürmüş fakat 1990'da evlilik dışı bir ilişkiden dolayı sona ermişti. Ünlü oyuncu, bu ilişkiden "kim olduğu ve ne olduğu" hakkındaki "kafa karışıklığını" sorumlu tutmuştu.

Oyuncu, 2013'ten beri üçüncü eşi Sunny Ozell'le evli.

Stewart, Picard rolünü en son spin-off dizi Picard'da yeniden canlandırdı.

The Independent yorum için Sör Patrick Stewart'ın temsilcileriyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Meltem Ergin

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU