Greta Gerwig, Barbie'de oynamasını sağlayamadığı iki ünlü oyuncuyu açıkladı

Yönetmen, önceden beraber çalıştığı iki ismi filme katmaya çalışsa da başarılı olamadı

Greta Gerwig, yıldızlarla dolu filmi Barbie'de kameo performansı sergilemesi için uğraştığı ama başaramadığı iki ünlü ismi açıkladı.

Yönetmenin çok merak edilen filminde başrolleri paylaşan Margot Robbie ve Ryan Gosling, ana karakter olan oyuncak bebeği ve onun partneri Ken'i canlandırıyor. The Independent'ın, filmin galasına gelen ilk tepkileri derlediği haberini buradan okuyabilirsiniz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Emma Mackey, Issa Rae ve Hari Nef diğer Barbie bebekleri canlandıran oyuncular arasında yer alırken Simu Liu, Ncuti Gatwa ve Kingsley Ben-Adir de diğer Ken'leri oynuyor.

Öte yandan yeni verdiği röportajda Gerwig, daha önce birlikte çalıştığı iki isim olan Saoirse Ronan ve Timothée Chalamet'yi elinden kaçırdığını açıkladı.

39 yaşındaki yönetmen CinemaBlend'e, "Her zaman daha küçük bir şey olması gerekecekti çünkü [Saiorse] aslında o sırada yapımcılık yapıyordu ve bundan dolayı onunla çok gurur duyuyorum" dedi.

Onun becerilerine uygun bir kameo olacaktı.

Timmy'ye de onun becerilerine uygun bir kameo ayarlayacaktım ama ikisi de gelemeyince çok sinir oldum. Ama onları çok seviyorum. Çocuklarım olmadan bir şeyler yapıyormuşum gibi hissettim. Yani onların annesi değilim ama kendimi anneleri gibi hissediyorum.

Ronan ve Chalamet, Gerwig'in tek başına yönetmenlik yaptığı iki filmde rol aldı: 2017 yapımı Uğur Böceği (Lady Bird) ve 2019 yapımı Küçük Kadınlar (Little Women).

Barbie'de rol alan diğer yıldızlar arasında America Ferrera, Will Ferrell, Michael Cera, John Cena, Dua Lipa, Nicola Coughlan, Kate McKinnon ve Emerald Fennell var. Helen Mirren ise filmin anlatıcısı olarak yer alıyor.

Sex Education'ın yıldızı Mackey, hayranların yıllarca Robbie'ye benzediğini söylemesinin ardından alternatif Barbie rolüne getirilmişti.

Hatta Robbie yeni bir röportajda, ikilinin Barbie'nin bir sahnesinde bu benzetmelere oynadığını ama bu sahnenin nihayetinde filmden kesildiğini açıklamıştı.

Avustralyalı oyuncu, "Yıllardır Sex Education'daki Emma Mackey adlı kıza benzediğim söyleniyor" demişti.

Sırf Greta'yla bunun komik olacağını düşündüğümüz için Emma filmdeki Barbie'lerden birini oynuyor. Birbirimize benzememizle ilgili bir espri yapacaktık.

Ancak kostüm içinde "o kadar da benzemediklerini" fark ettikten sonra bu espri son kurguda yer almadı.

Barbie, 21 Temmuz Cuma günü sinemalarda gösterime girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Meltem Ergin

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU